Momenteel zijn wij de website aan het vernieuwen. Wil je een afspraak maken? Boek deze dan via de knop 'maak afspraak'

Mijn naam is Mandy en ik ben de Nagelstyliste van NIOHbeauty Nails. In 2022 ben ik begonnen met mijn eerste setje nagels. Dat deed ik toen nog in combinatie met een andere baan. Al snel bleek dat ik dit veel leuker vond om te doen dus binnen korte tijd heb ik besloten om van nagels mijn fulltime time baan te maken. Op dit moment ben ik elke dinsdag tot en met zaterdag aanwezig in de salon.

 

Mijn visie is dat een set nagels veilig en sterk moet zijn voor je eigen nagels. Daarom heb ik verschillende cursussen gevolgd die focussen op de architectuur van de nagel. Zo kun je een set maken die sterk maar dun is. Hierom werk ik met Anole, een kwalitatief sterk product die aansluit bij mijn werkwijze. 

 

De natuurlijke nagel staat centraal tijdens mijn behandeling. Er is keuze uit 30+ natuurlijke tinten dus er is altijd een kleur die macht met jouw wens. Ik kijk met je mee om de perfecte nude te vinden. Ook werk ik aan de nagelriemen door een combi manicure uit te voeren, hiermee laat ik niet alleen je nagels stralen maar ook de huid eromheen. 

 

Ben je net zo enthousiast geworden als ik dat ben? Kijk dan in de agenda voor een plekje!